Home » Informatie » Veel gestelde vragen

Bestellen 

Bij Stip&Stoer kunt u producten uit voorraad kopen, maar ook producten naar wens laten maken. Bij elk product in onze webshop staat omschreven hoe je het kunt bestellen. Als u deze stappen volgt kunt u daarna het product in de winkelmand plaatsen. 

 


Een beschadigd of incompleet artikel ontvangen

Om dit zoveel mogelijk te voorkomen, wordt elk artikel voor het inpakken door ons gecontroleerd op conditie, werking en juiste aantallen.

Mocht het toch gebeuren dat u een defect of beschadigd artikel of incomplete zending hebt ontvangen, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een email (met foto indien het een beschadigd product betreft) doch uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst!). Het is dus zaak dat u uw bestelling direct bij ontvangst controleert.

Wij zullen ons uiterste best doen om u zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden.

 


Betalen

Betaalwijze

Betaal je aankoop veilig en gemakkelijk.

Kies uit de volgende betalingsmethodes wat jouw voorkeur heeft:

 

iDEAL

iDEAL is een betaalmiddel op internet waarmee je via je eigen bank kunt betalen. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt in online shops en andere online organisaties voor het betalen van rekeningen of andere betalingen. iDEAL is perfect geïntegreerd in internetbankieren van verschillende banken.

Bij het afrekenen geef je aan met iDEAL te willen betalen. Je klikt op de betaalknop en selecteert je bank. Je wordt doorgeschakeld naar je bank, waar de betaalopdracht klaarstaat. Na autorisatie wordt het geld afgeschreven en ontvang je een bevestiging.

Meer dan de helft van de consumenten heeft voor zijn laatste online aankoop gebruikgemaakt van iDEAL.

 

PayPal

PayPal is een bekende internationale online betaalservice waarmee je veilig, eenvoudig, snel en gratis kunt betalen.

PayPal is veilig: jouw bank- en creditcardgegevens worden alleen bij PayPal opgeslagen. Op die manier worden zij niet bij iedere online aankoop opnieuw via het internet verstuurd. Bij de betaling wordt ofwel jouw creditcard belast ofwel het bedrag door automatische afschrijving van je rekening afgeboekt.

PayPal is eenvoudig: je betaalt met twee muisklikken. Want je maakt gebruik van jouw bank- en creditcardgegevens die bij Paypal zijn opgeslagen, in plaats van deze bij iedere aankoop weer opnieuw in te voeren.

PayPal is snel: de verkoper krijgt na betaling van PayPal meteen een bevestiging en kan de producten snel aan je opsturen.

PayPal meteen gebruiken: mocht je nog geen PayPal-rekening hebben, kan je deze binnen een paar minuten heel eenvoudig en gratis inrichten.

 

Vooruitbetaling

De betaalmethode “Vooruitbetaling” selecteer je als je jouw overboeking van het factuurbedrag niet via één van de andere mogelijkheden voor online betaling wilt of kunt doen. Misschien beschik je even niet over je PIN/TAN, heb je helemaal geen creditcard of hou je gewoon niet van geldtransacties via het internet. Bestel dan toch gewoon meteen en maak het bedrag binnen drie dagen over op de rekening die wordt opgegeven in de e-mail die je ter bevestiging van je bestelling ontvangt. Vergeet niet het bestelnummer en het klantnummer op te geven, zodat wij jouw betaling zeker kunnen toewijzen.

Wij nemen jouw bestelling in behandeling, zodra wij jouw betaling hebben mogen ontvangen. Soms duurt het twee werkdagen totdat het bedrag door jouw bank op onze rekening is overgemaakt. Wij reserveren jouw artikelen 7 dagen lang - voldoende tijd dus voor jouw betaling per vooruitbetaling.

 

 


Verzending en levering

Levering

Wij leveren binnen Nederland aan jouw thuisadres (factuuradres) of aan een ander afleveradres (bijv. je werkplek, hoteladres, adres bij kennissen, vrienden). 

De levering vindt plaats binnen ca. 7 werkdagen na jouw bestelling, als het besteladres klopt en als ontvangst van het geld bij vooruitbetaling is geregistreerd. Gepersonaliseerde producten hebben een levertijd van 7 werkdagen 

Producten die naar eigen wens ontworpen worden, worden binnen 2 weken geleverd.

Spoedbestelling? Dat kan, neem dan even contact met ons op!

Leveringskosten

De leveringskosten worden per product aangegeven. Dit kan een brievenbuspakket zijn €4,50 of een pakket €7,25. Beide pakket opties zijn inclusief track and track code.

Bij een bestelling van €70,- of meer betaald u in Nederland geen verzendkosten. Voor België geldt dit voor een bestelling boven €120,- 

Maakt u bij meerdere bestelde producten maar voor een bepaald deel van de producten gebruik van uw wettelijke herroepingsrecht, dan bent u toch verplicht om bovenstaande kosten te voldoen, zoals ze zouden worden berekend als u alleen de resterende producten zou hebben gekocht.

 

Bezorging

De bezorging vindt plaats via PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vertraging die post NL heeft met bijvoorbeeld feestdagen of Black Friday. 

Altijd weten waar jouw pakket zich bevindt
Na uw bestelling krijgt u een verzendbevestiging. Als uw pakket verstuurd is krijgt u nogmaals een e-mail met hierin de track and track code. U kunt op deze manier altijd uw pakket volgen. 

Bestelling afhalen

Wij bieden de mogelijkheid om uw bestelling gratis af te halen. Dit kan in Dirksland. Wilt u uw bestelling gratis afhalen? Neem dan eerst even contact met ons op om een afspraak te maken. 

 

 


Retouren en ruilen

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stipenstoer.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

“Producten die u via deze webwinkel koopt en die op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt worden vallen niet onder het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”